Velkommen til

Kennel Konglegrend

Trening og løpetid....

08.03.2011

Ja, da har vi vært igjennom et par søndager med treninger på Schäferplassen, og det er merkbart at det begynner å bli vår!!!!! :-)))))

Bikkjene virker til å være glad for at kulda har begynt å slippe taket, og virker faktisk ganske så våryre, hihi... ;)

Og med våren, kom jaggu løpetida til Oopsi også. ;o)

Så da blir det veldig spennende å se om Jeanie henger seg på.

 

Ang trening.....

Lurifaxen har begynt nå å forstå seg på ruta mot Eliteklassen, selvom han synes det er veeeeeldig unødvendig å måtte løpe bortom den kjegla! LOL  Og han må jo si ifra litt underveis da, fremdeles....;)

Men det gir seg når vi har gjort det fler ganger, så jeg får nok bare trene på, og forsøke finne litt forskjellige belønninger, som han kanskje forstår hva som er ok og ikke.....

Neseprøvene driver han å "smaker litt på", men han tar alltid med seg den korrekte pinnen tilbake. :)

Metallapporten er stort sett ok, og apportering med dirigering, har vi ikke begynt med ennå..... IIIIIIIKKK!!!!!!!!!!!!!! ;o)

Avstand er det fremdeles litt fremdrift, spessielt fra stå til sitt... Da trekker han bena under seg, og får den ene halvmetern..... Men det er fremdeles raskt og korrekt det ha gjør ellers da! :o)))


 

Jølle har vi trent litt utstillingstrening med, og det går fint. :o) Han stresser mye mindre nå, og klarer å gå litt mer avslappet i lina, men alikevel klare å jobbe godt på. Og det er deilig!   Lydighetsmessig, har han begynt å få til ruta nå, men er ikke sikker på øvelsen ennå... Men det kommer seg! ;o) Sitt under marsj, er også veldig bra, når han ikke bommer, thihi, og inkalling med dekk, er rask, både i tempo og neddekken. :o)


 

Oopsi Daisy er og blir en liten virvlelvind! :o) Hun er høyt og lavt og alt går veldig fort! :o) Men det skal sies, at hun begynner få litt mer kontroll på kroppen sin. Apportingen går bedre, ikke noen seiersrunder nå sist. :o) Hopp over hinder, er jo helt rått!!!! Bra avstand fra hinderet, rett over i den farta og rett inn på plass!!!! (applaus!) :o)  Dekk fra holdt er helt rått, og innkalling virker også helt sjef!!!! Spenndende å se utover nå, hvor raskt hun tar ting og forstår....


 

Jeanie er ei vakker lita frøken, som digger å gå å jobbe!!!! :o)  En ting jeg må jobbe mer med på henne, er vendingene, for hun ligger fort litt for langt fremme, og da sklir hun for langt unna i helomvendingene. Men hun klarer alikevel å hoppe inn korrekt på plass, og til og med venstrevendingene, går stort sett veldig bra! :)

Stå under marsj, begynner å komme seg, dekk fra holdt er bra, innkalling er god, vil ha mer fart og mer sikker inngang..... ;) avstand er ganske fin, og hinderet, er vi litt nye på, det har jo og er tross alt snø ennå. ;o)

 


Vi får være glad det går mot lysere tider, slika t det blir enklere å trene litt etter jobb i ukedagene, for vi har mistet mye der i  vinter med så streng kulde...

 

Men da er det bare å se om Jeanie følger med og tar løpetid med det samme nå hun også, for da har vi heeeele våren og sommeren til å evt starte med jentene hvertfall :)

 

Snakkes!!!!! :)

 

 

 

 

 

 

Antall kommentarer: 2

09.03.2011 18:40:43 - Nina Andersen , E-postadressen vises ikke, www.123hjemmeside.no/ninas-hundeside

Hjemmesiden har blitt flott. Mye fine bilder. Og dere er heldige som har fått løpetid. Det skulle Snuppa hatt også for jeg hadde tenkt å konkurere første helga i april. Men det ser dårlig ut nå. :)

09.03.2011 20:47:01 - Ann-Karin

Hei:) Så fin siden var blitt nå da:) Lenge siden jeg har vært innom nå, deilig å få unna løpetiden nå ja. Zara har og startet så da blir det stevner hele våren og sommeren;) Kanksje vi ses!! :P
Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)