Velkommen til

Kennel Konglegrend

 

 

Familien

 

Hei, og velkommen til oss. 

Vi er Karina, John-Arne (Jappen) og vår flotte datter Julianne. Hun blir snart syv år og er verdens flinkeste skolejente. Denne siden skal være om vårt lille oppdrett av hvit gjeterhund og det daglige i livet når vi har tid til å oppdatere. I dag bruker veldig mange Facebook og andre sosiale medier, så det er litt moro å prøve å holde denne i gang. 

Når vi kommer til hundene, har det også endret seg litt i den siste tiden, så vi får ta en oppdatering her og nå.

Karina har Konglegrends Apple, Konglegrends Brilliant Energi,  Konglegrends Diamond Divine (Diva) og Troika vom Niehuser See, mens Jappen har  kun Konglegrends Brilliant Heaven nå. Dessverre mistet vi Bukkesti Jappens Jølle Junior nå på slutten av 2019, nesten 12 år gammel. Ferrero Rohcer of Chocolate Ice, har flyttet til Stephanie som tidligere hadde kullbror til Apple, og når Albin døde, passet det å ta imot Ferris. Han hadde dessverre AD2, så han ble dermed familehund istedetfor konkurransehund. 

Konglegrends Cattie bor fremdeles sammen med Lene på Hurumlandet, og hun stortrives som enebarn! Er innom når matmor skal på ferie, så det er kjempehyggelig å få følge opp. 

Vi har også Konglegrends Brilliant Star (King), men han er hos verdens beste forverdt i Skövde, Erika og Thomas. 

Alle de tre Brilliantene har vært på MT i Sverige, så de er KORAD, og i tillegg er Heaven både Nordisk og NORDIC champion.  Hun er også LP1 og BH (bestått ferdselsprøve). 

Energi har blitt LP1, BH, NUCH og SUCH, og har opprykk til kl 3 i lydighet. 

Apple er NUCH og har også BH, og har nå som 6 åring startet jakten på 1. premie i kl 1 i lydighet. :) (Hun er mer glad i sofa og tur.)

 

Foreldrene til Jappen eier Goggen, som nå har rukket å bli en voksen kar på 8,5 år - og har entret veteranringen på utstilling :)