Velkommen til

Kennel Konglegrend

 

 

2021 

Hei, og velkommen en tur innom til oss. 

Vi er Karina, John-Arne (Jappen) og vår flotte datter Julianne. Hun er 8 år og er verdens flinkeste skolejente. Denne siden skal være om vårt lille oppdrett av hvit gjeterhund og det daglige i livet når vi har tid til å oppdatere. I dag bruker veldig mange Facebook og andre sosiale medier, så det er litt moro å prøve å holde denne i gang. 

Når vi kommer til hundene, har det også endret seg litt i den siste tiden, så vi får ta en oppdatering her og nå.

Konglegrends Apple er blitt pensjonist og bare nyter dagene her. 

Karina har Konglegrends Brilliant Energi og  Konglegrends Diamond Divine (Diva), mens Jappen har Konglegrends Brilliant Heaven nå. Dessverre mistet vi Bukkesti Jappens Jølle Junior nå på slutten av 2019, nesten 12 år gammel. Ferrero Rohcer of Chocolate Ice, har flyttet til Stephanie som tidligere hadde kullbror til Apple, og når Albin døde, passet det å ta imot Ferris. Han hadde dessverre AD2, så han ble dermed familehund istedetfor konkurransehund. 

Det varte dessverre ikke lenge, så han er en englehund nå <3 

Troika vom Niehuser See var jo den andre hunden vi importerte, også med AD- så hun bor hos Siri og mannen hennes i Larvik og nyter dagene som alenehund <3 

Konglegrends Cattie bor fremdeles sammen med Lene på Hurumlandet, og hun stortrives som enebarn! Er innom når matmor skal på ferie, så det er kjempehyggelig å få følge opp. 

Vi har også Konglegrends Brilliant Star (King), men han er hos verdens beste forverdt i Skövde, Erika og Thomas. 

Han har fått noen flotte valper etter seg- og det er i så glad for :D 

Alle de tre Brilliantene har vært på MT i Sverige, så de er KORAD, og i tillegg er Heaven både Nordisk og NORDIC champion.  Hun er også LP1 og BH (bestått ferdselsprøve). 

Energi har blitt LP1, BH, NUCH og SUCH, LPI, NV19 LPII og har opprykk til kl 3 i lydighet. 

Apple er NUCH og har også BH, og har nå som 6 åring startet jakten på 1. premie i kl 1 i lydighet. :) (Hun er mer glad i sofa og tur.)

 

Foreldrene til Jappen eide Goggen tidligere, som ble veteranvinner  på utstilling, før han dessverre ble syk og ble englehund i slutten av 

I dag har de Bittebits Freidige Frikk, som har vist seg å være en ny stjerne i utstillingsringen og sjarmerer alle han møter på veien :D 

 

 

 Bittebits Freidige Frikk

 

 

Solo