Velkommen til

Kennel Konglegrend

Dagene kommer og noen går videre

24.10.2021

En nydelig flott sommer er over, selvom vi har hatt slutten av Covid-19 godt hengende over oss alle. Det har endret mye hos mange- på godt og vondt.  Høsten er på god vei med mørkere og våtere kvelder og morninger. :)

Mange gode minner har vi lagt i boksen etter denne sommerferien- med også noen av minnene er litt vanskelige. 

 

Vi hadde mye planer hjemme i sommer, men pakket bobilen med det meste vi trengte for noen dager unna hjemme- og bestemte oss for å benytte muligheten til å se Norge- etter vi har vært igjennom karantener og et lukket samfunn i mange måneder. 

Vi startet ferien i Halden og Aremark- og koset oss i Klaretjern med bading i flotte temperaturer. :)

Vi fikk tlf fra hjemmesykepleien allerede etter få dager at Besta hadde falt hjemme. Hun har i løpet av Coronatiden- fått en undulat- Lilleblå til selskap. Den måtte vi hente, mens Besta ble tatt hånd om av sykehjemmet med masse god pleie 24/7. :)

Vi reiste litt unna, men turte ikke dra så langt tilfelle vi måtte raskt hjem. Men hadde en nydelig og flott tur med masse flott vær, mye bading og gode minner i sekken. 

Når vi kom hjem, begynte hverdagen å vise hva som skulle komme i tiden fremover.

Mye usikkerhet og redsel for at bestemor skulle sendes hjem. Hun er jo en dame med sterke meninger- og ville ikke være på sykehjemmet. Og da gikk det som det måtte gå- hun ble sendt hjem til leiligheten sin i påvente av fast langtidsplass. 

Som overalt ellers, er det lange ventelister, så det tok tid før vi tilslutt fikk beskjed at det var plass til henne i Rygge. 

Da pakket vi sakene hennes igjen- og hun flyttet etter hun hadde merket at hun nå ikke klarte seg selv lenger, selvom hun ønsket det. 

Bestemor Asta

 

Der gikk det ikke en mnd engang...

 

Siste ordet hun sa, var VOV VOV- da vi hadde med oss Apple inn til henne på formiddagen. Hun var så glad i Apple. (heart)

Hun sovnet stille inn på kvelden 9. oktober 2021 - nesten 100 år gammel (heart)

 

Besta & Apple

 

Nå har det gått noen dager- og de har vært tunge. Vi savner å dra på besøk til henne- høre hvor glad hun ble for å se oss og den lille jenta (Julianne er nå 8,5 år) og spille ringspill og spise pizza eller pølser.

Men minnene tar vi med oss i hjertet og vi vet at hun nå har det godt. 

(heart) Tusen takk for alt, Asta Sonja Viola Pettersen. (heart)

(heart) 31.05.1922 - 09.10.2021 (heart)

 

 

Hverdagen tar oss igjen- og livet går videre. 

Konglegrends G-kull ble født 12. oktober- så det er som man sier...

Noen kommer og andre går. (heart)

 

 

 

 

 

 

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)