Velkommen til

Kennel Konglegrend

Jadda, ny uke er over igjen

03.04.2011

Ja, da har nok en uke flydd avgårde.... ;) Tiden går jo så altfor fort i forhold til hva jeg gjerne skulle rukket.. Men sånn er det for alle i dagens samfunn, tror jeg...Heng på!!!!

Starter med et blinkskudd Jappen tok av gutta her om dagen.

Men denne uken har vi vært i skogen hver dag som vanlig, og trent litt miljøtrening alene med Jeanie. Jappen slapp oss av i Råde, mens han dro på verkstedet, tok vi en tur i sentrum, før vi gikk etter. Og vi møtte på alt fra vanlige biler, til traktorer og lastebiler. Og ikke minst toget fikk vi sett nærmere på. :) Men når vi var nesten ved verkstedet, bråstopper Jeanie......

Og hun hever hodet, og mens mor forsøker finne frem videokamera, hever hun også ryggen godt... ;) Ble høy, hehe.... Og der nede, ca 70 meter foran oss, der står de!!! Søppelkasser!!!!

En står og en ligger med lokket åpent, og ser kjempefarlig ut...

Hun begynner å puste tungt og blåse litt gjennom nesa mens hun beveger seg målrettet, men forsiktig nedover...... Og brått stopper hun helt opp og begynner boffe veldig, "Bare pass deg, for her kommer jeg!" :D Men hun fortsetter, og hun er veldig glad da hun kan få lukte på et kumlokk ca 5 meter unna, og se litt forsiktig bort på de svære sakene... Men hun finner ut av det, og lister seg bort og sjekker de ut, med masse ros fra mor!!! :) Så flink jente!!!! :)

Og da skulle hun jo helst inn i den som lå nede, hehe... Tøffa! ;)

Og da gikk vi ned til verstedet, og kikket på et tog som kom, stoppet og dro, uten at det var noe å se på.

Inne på verkstedet, fikk vi jaggu trent litt også, og ikke minst loffet litt rundt som en ekte hvit verkstedhund! :-D

Og vi var visst ikke helt alene, fant jeg ut når vi kom hjem...

For på bildene har vi noen merkelige "prikker" i de fleste av bildene... Er visst en meieribestyrer her nede som ikke er helt ferdig med stedet...

 

Og lørdag var det et stevne vi gjerne skulle vært å sett på, men istedetfor tok vi med oss alle boffene og dro til Saltnes og saget ved hele dagen. Var litt lange i armene etterpå ja...


Søndag var det som vanlig trening, og alle boffene funket knallbra i dag!!!! :o)

Jappen og Oopsi hadde fellesdekk med Margrete og Uta, lå de helt perfekt i to minutter! :o) Så ble de kommandert i kl 1 av Svein, og det gikk også bra. Kjekt med ny kommandant innimellom. :) Samme fikk Margrete og Uta. :)

Så kom Jeanie og Ozzy ut, og tok en ny fellesdekk med Oopsi, og de lå fint alle tre! Jeanie virket litt forvirret i situasjonen, men lå ut hele tiden, uten noe ekstra kommando. Og hadde en knallfint oppsitt! :) Så gikk vi gjennom kl 1, og i dag slet vi litt med stå under marsj og innkalling fra sitt.  Stå under marsj, måtte hun snu seg litt når jeg kom inn, og på innkallingen, visste hun hva som kom, så hun tjuvstartet..... ;)

Men jeg gikk ifra flere ganger og gikk tilbake igjen uten å kalle inn, så jeg håper det er over nå.

Faxen var ivrig som alltid!!! :o) Han forsøker hardt, litt for hardt innimellom, og har det kjempegøy! :o)


Jølle var også i farta i dag, og fant seg et par kongler og belønnet seg selv med underveis. ;o) Han er jo bare sååååå sjarmør!!!! <3 Han hadde noen helt råååååå inn til ruta i dag også, og begynner virkelig å like dette!!!! :) Og han har en PERFEKT fri ved fot om dagen!!!! Halen går, og han følger så godt, at det ser nesten ut som om han er limt fast til kneet til Jappen.... Hmmm. JAPPEN????? ;o)))))

Jeg må bli flinkere til å videofilme disse bikkjene når vi trener assa!!!!! :o)

 

Og så ble det en kaffekopp før det var kvelden i dag også. :o)

Antall kommentarer: 1

05.04.2011 14:44:33 - kari k., perogkari.wordpress.com

:D Bare herlig det bildet der begge bikkjene bedriver synkronhopping etter snøball!
Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)