Velkommen til

Kennel Konglegrend

Tannfelling

23.01.2013

Dette synet møtte oss i dag.

 

Tannfelling

 

Så nå er det ingen tvil lenger, lille Apple begynner bli stor!!!! :D

 

Nå har vi hatt en skikkelig kuldeperiode, ligget på mellom 15- 20 minus, og alle hundene kost seg inne stort sett hele døgnet, bortsett fra skauturene. ;)

Der koser de seg fremdeles, men merker de ikke har sååå mye energi nå i kulda.

Skulle selvsagt ønske det var litt snø som bikkjer og vi kunne basa litt i, for det er litt trist med en cm i januar....

Men nå har sola snudd, og dagene er allerede merkbart lysere, så da er det bare å glede seg til den deilige våren. :)

 

Legger også ved et bilde av Aiko fra mandag, den vakre orange gutten som bor hos Pamela på vestlandet. Se å fin han er! :)

Aiko

 

 

Og Frost i Kirkenes, koser seg både på tur og inne. :)

 

Mer om Frost kan du lese på hans blogg:

http://leneholte.blogspot.no/

 

 

Frost

 

Kjærlighet

 

Antall kommentarer: 4

24.01.2013 21:46:33 - Stu og Espen

Hei! merkelig med den tannfellingen! Ikke store variasjoner mht når den begynner, nei! og på to stakkars måneder er den mer eller mindre over. Skulle vært det samme for folk, og ikke holdt på i årevis som det gjør.
Flotte bilder av søsknene! Nå er det bare halvannen uke til hjemkomsten, og litt over to til utstillingen. Er det noe håp om å få overtalt en av dere to til å gå med Nanok? Han aner jo ikke hvem vi er, stakkars, så det hadde unektelig vært en fordel!
Lena gjør en kjempejobb med ham! Jeg er full av beundring for en sånn innsats.
Her er dessverre all snøen forsvunnet igjen, og tilbake er søle og møkk, regn og tåke. Er så lei at det er helt utrolig. Det skal bli godt å komme til skikkelig vinter og snø.

Ha en flott kveld! Hilsen Stu og Espen :);)

25.01.2013 00:33:07 - Karina & Jappen

:D
Hei på dere!
Kan tenke meg dere gleder dere nå, han er blitt en flott gutt assa!!! (heart)
Og ang utstillingen, så fikser vi det, ikke no problem! :) Han gjør dette nesten alene han nå ;)

Kan jo hende en av dere kan ta han på dag to? ;) :P

Ja, blir spent å se om det er noe vinter når dere kommer da, for nå venter vi inn en varmfront, som kommer til å fjerne mye av det lille hvite vi har her.

Lena er superflink!!!! (heart)
Trur hu er blitt ille ille glad i han også... (inlove)
Som vi er i søss... ;)
Er en gjeng herlige valper! (heart)

Vi sees snart!!!!! :D

26.01.2013 14:25:12 - Stu og Espen

Hei igjen!
Ja, vi er fulle av beundring for Lena, og vi har faktisk tilbudt henne å være medeier i Nanok, helt uforpliktende for henne, og selvsagt uten at det skal koste henne noe som helst, men bare som en honnør for det hun gjør og er. For en super jente!!! Håper bare hun ikke ser på det tilbudet som noe press, for det er det over hodet ikke ment å være!!!!! Det er alltid greit å ha flotte folk å samarbeide med. Skitstøvlene kan vi klare å styre unna ;-)
Da er Glucosamin innkjøpt. Kom over et tilbud, "But one, get one for a penny", og det er det greit å ta med seg, for selv om det er laaaaangt billigere enn hjemme, er det selvsagt ikke nødvendig å betale mer enn man må her heller ;-) Så det er bare å si ifra når dere begynner å gå tom igjen, for dette er enkel håndbagasje, selvsagt, og stort sett er vi i Norge en uke hver måned når vi bor her.
Ja, jeg har da stilt noen hunder gjennom årene, labradorer og springere for det meste, men jeg vil gjerne vite hvordan de enkelte rasene stilles, for det varierer mye. Med schäfere synes jeg det er helt vilt, men det er nå så.
Da skal vi på tur med Molly og Mandy. Sølete og fælt, men det går an å spyle av. Mosjon trenger vi alle sammen, så ut-på-tur-aldri-sur gjelder i høyeste grad her i huset.

Klemmer fra vårs! :P :D

26.01.2013 21:21:00 - Stu og Espen

Trykkfeildjevelen er en hyppig gjest hos meg; "BUY one, get one for a penny", skulle det være, selvsagt. Beklææææger! Sånn er´e å trekke på åra ;-) Ha en fin laurdagskveld !! 8-) :D
Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)