Velkommen til

Kennel Konglegrend

For en helg! :)

13.11.2016

 

 

Gratulerer såååå utrolig masse til Jappen og Pasofinos Oopsi Daisy som lørdag tok sin 3. førstepremie i LP3, og dermed fikk tittelen LP3 før 2016 var over :D Gratulerer så masse!!!! :D Utrolig bra jobbet!!!! Stor takk til Lena som har hengt med de på treninger uke etter uke og hjulpet til med neseprøver, passet på gangarter og hundemat,  og selv også har kommet langt det siste året! Jeg er mektig imponert, og det vet jeg fler er også.

Og jeg tror Oopsi er den første fargede utstillingsschæfern som har fått LP3. Ikke skyt meg om jeg tar feil, men jeg vet ikke om andre i farten hvertfall :)

 

 

 

 

 

Og i helgen fikk også Nuch Such Korad Konglegrends Awsome Nanok sitt finske cert, så da ble han Fi ch i tillegg!!! :D

Dette er første norskfødte hvite gjeterhund som har blitt Nordisk Champion mener jeg.  Kan ikke si jeg har hørt om andre.

 

A BIG thank you to Tarja Kojola and her kennel Parfait Fleur for taking so good care of Nanok! <3  And to Lena, Espen and Stuart for this chance of getting a dog from Konglegrend out to show him self :)  <3 THANKS!!!

 

 

 

 

Julianne og jeg har nå startet med nytt svømmekurs, så vi får holde oss til trening på helgene fremover.

Hun skal nå lære seg å svømme under vann, sier hu hver dag :D

 

 

 

Farsdag var det også i dag 13. nov! :D

Så gratulerer med dagen alle pappaer der ute :D

 

 

 

Antall kommentarer: 1

14.11.2016 08:58:36 - Stu & Espen, E-postadressen vises ikke

Ja, dette var J....IG GØY, for å koste på seg en kraftsalve!!! Først Oopsi på lørdag, og så følger Nanok hakk i hæl dagen etterpå og gjør denne helgen svært så minnerik for oss alle sammen!! GRATULERER til Karina og Jappen! Hardt og samvittighetsfullt arbeide betaler seg, om ikke nødvendigvis øyeblikkelig, så alltid i det lange løp! Evigvarende flaks er en myte!

Det sitter to eldre herrer i England og er både imponerte og jublende glade! (star)(heart)(star)
Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)