Velkommen til

Kennel Konglegrend

Dogs4All 2011

27.11.2011

Da var det store eventyret over for i år..... :-D Og vi må vel si oss veldig fornøyde med det! 

 

På lørdagen var Jappen og Oopsi i LP-ringen i klasse 1, sammen med 32 stk andre! Og vi må jo si det gikk fint! Kom seg godt igjennom programmet og landet på 173, 5 poeng og en finfin 12 plass! :) Og de koste seg nok utover i programmet, for poengene bare steg utover, og landet på 10 i helhet av begge dommerne. 

Det var Elin Dahl og Stein Ove Nergaard som dømte all lydighet i helgen.

Men når de gikk, fikk jeg og Jeanie sitte rundt utstillingsringen i hallen bortenfor og vente på tur. Jeanie var påmeldt i unghundklasse, og det var tilsammen 8 tisper og 4 hanner med. Og vår lille Jeanie slo de alle sammen, og ble Best I Motsatt kjønn og kan titulere seg med Norsk Vinner 2011 tilslutt!!!! :D Utrolig gøy ettersom hun ble Nordisk Junior Vinner i fjor!

Dommer var Ole Staunkjær.

Vet ikke om det er noen som fikk tatt noe bilder herifra ennå, bilde er fra Rasspecialen i sommer da hun fikk certet der. 

Søndag var vi like tidlig på plass, og i dag var det lille Jeanie i klasse 2 og Lurifaxen i Eliteklassen. 

Og jeg må jo si, at det er ikke alltid like lett å komme seg igjennom dette, og det hadde vel vært ganske umulig uten Jappen som hundeholder i dag. ;) For når jeg var i ringen med Jeanie i fellesdekk, rakk jeg akkurat å bli ferdig før de ropte på meg i eliteringen... PHU!!!!

 Fri ved fot

 Stå under marsj

Klare for nytt moment! ;)

 Jeg henter apporten jeg mamma!

Avstandskontroll 

 

Men jeg fikk 9,5 på felles med henne og det samme med Faxen!!! :-)))) Og 7 på fellessitten da han var urolig i det jeg gikk. Og da fikk jeg gå med Jeanie, så jeg skulle rekke begge to. 

Og hun gjorde så godt hun kunne, flinke jenta!!!

Men dessverre fikk vi en 0 på innkallingen med stå, så vi landet på 146 poeng.

 

Så var det Lurifax da.... Mammas eget kapittel ;)

Klare for apportdirigering 

Vi gikk nå bort mot ringen, og i det jeg legger fra meg ball utenfor, må jeg jo ta tak i halsbåndet hans, så det første som da skjer, er jo at vi får gult kort.... :/

Men sånn er det, er man ny i dette, så er det ikke såååå lett å huske på alt... ;)

Startet med apportdirrigering, som han ikke så... Så var det avstand, og den var knallbra, men dessverre et par dk gjorde til at det ble en 0 til.. ;) Så var det metallapport over hinder, og han satt fint, hoppet fint over, men da.... Ville ikke ta i den, sparket litt på den, og tilslutt, tok han den og bærte den nesten inn til meg. ;) En 0 til ja... ;)  

Så kom vi til Zèn, og jeg hadde også skrevet ned rekkefølgen, dekk, stå og sitt.:D

 Og det gikk fint! Han klarte alle momentene!!!!! :D Og da var vi ferdige i denne ringen. ;) I neste ring, startet vi med  innkalling, og det var en fin øvelse! Faxen bråstoppet så han skled bortover teppet!!! 

Arild forteller  

Så var det ruta da, thihi....

Dette kan han så godt nå det måtte gå galt... ;) Han hadde ikke tid til å dra bortom kjegla bare, så der gikk det på en 0 der også. Så var det neseprøve, og etter litt ekstra sjekking, tok han med seg rett inn! 

Så var det Fri ved Fot, og det gikk veldig bra synes jeg! :D Ikke maste han, og ikke stressa jeg... Og han var stille..... JUHUUUU!!!! :)

 

Alt dette holdt til en sisteplass, men det gjør ikke no! :-D

Hadde en flott dag i ringen, og da er Mission Complete!!! :) 

 

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)